bni-clementi

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Wij zijn lid van BNI Clementi

Rietdekkersbedrijf De Rietdekker, onder leiding van Henk-Jan en Adriette van Ginkel, is lid van BNI Clementi. BNI Clementi is een zakelijk netwerk voor (lokale) ondernemers uit uiteenlopende branches. Binnen dit netwerk worden waardevolle aanbevelingen met elkaar uitgewisseld. Het opbouwen van vertrouwen en het uitwisselen van ideeën en contacten staat bij BNI Clementi centraal. Op deze manier helpen ondernemers elkaar om te groeien.

Over De Rietdekker

De Rietdekker bestaat uit een leuk vakkundig team. Samen realiseren wij prachtige nieuwe rieten daken en renoveren we bestaande rieten daken. Ook bieden we onderhoudscontracten aan, omdat onderhoud belangrijk is voor het behoud van het rieten dak. Daarnaast werken we met natuurriet én kunstriet dat niet van echt te onderscheiden is. Wij werken voor aannemers, architecten, makelaars en natuurlijk particulieren. De Rietdekker is een allround rietdekkersbedrijf, die ook het timmer- en metselwerk in en om het dak kan verzorgen.

De Rietdekker is werkzaam door heel Nederland, Luxemburg en België, maar ook werkzaam geweest in Engeland, Duitsland en Frankrijk. De Rietdekker is aangesloten bij de vakfederatie Rietdekkers en draagt het keurmerk "De Rietmeesters" waarvan er maar zes zijn geselecteerd in Nederland.

Onze naam

Er is bewust gekozen voor de naam "De Rietdekker", omdat we onszelf willen onderscheiden van de rest. We willen ook echt "De Rietdekker" zijn. De afgelopen jaren hebben we deze ambitie waar kunnen maken door vele prijzen te behalen. Een hoogtepunt was de verkiezing ‘pand van het jaar’.

De Rietdekker natuurlijk goed, De Rietdekker weet hoe het moet!


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het