Extra Diensten

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Extra diensten van De Rietdekker

We zijn u graag van dienst met een aantal extra diensten, met betrekking tot uw rieten dak. We bieden u graag een beetje meer service, zoals een keuring of een inspectie. We maken gebruik van onze uitgebreide ervaring en specifieke vakkennis, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. We ontzorgen en zijn allround, waardoor u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw rieten dak.

     

Vergunningen en keuringen

Heeft u een vergunning nodig voor uw rieten dak of wilt u een keuring uit laten voeren? Dan bent u bij De Rietdekker aan het juiste adres. Wist u dat een verzekering helemaal niet duurder hoeft te zijn dan voor een woning met een pannendak? Kies voor onze Vakfederatie Rietpolis, zodat u een scherpe premie betaalt. Uiteraard kunnen we u daarnaast van dienst zijn met bouwtechnisch advies.

Inspectie en waarde bepalen

We voeren graag een inspectie van uw rieten dak voor u uit, of kunnen de waarde bepalen die u toe kunt voegen aan uw woning, met behulp van een rieten kap. Wilt u een prefab schoorsteen laten leveren, of bent u wellicht op zoek naar een schoorsteenkap? Wij kennen de markt als geen andere en kunnen u naast het rietdekken van dienst zijn met een aantal extra diensten, zodat u net wat meer service van ons kunt verwachten.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het