Extra Diensten

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Extra diensten van De Rietdekker

We zijn u graag van dienst met een aantal extra diensten, met betrekking tot uw rieten dak. We bieden u graag een beetje meer service, zoals een keuring of een inspectie. We maken gebruik van onze uitgebreide ervaring en specifieke vakkennis, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. We ontzorgen en zijn allround, waardoor u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw rieten dak.

     

Vergunningen en keuringen

Heeft u een vergunning nodig voor uw rieten dak of wilt u een keuring uit laten voeren? Dan bent u bij De Rietdekker aan het juiste adres. Wist u dat een verzekering helemaal niet duurder hoeft te zijn dan voor een woning met een pannendak? Kies voor onze Vakfederatie Rietpolis, zodat u een scherpe premie betaalt. Uiteraard kunnen we u daarnaast van dienst zijn met bouwtechnisch advies.

Inspectie en waarde bepalen

We voeren graag een inspectie van uw rieten dak voor u uit, of kunnen de waarde bepalen die u toe kunt voegen aan uw woning, met behulp van een rieten kap. Wilt u een prefab schoorsteen laten leveren, of bent u wellicht op zoek naar een schoorsteenkap? Wij kennen de markt als geen andere en kunnen u naast het rietdekken van dienst zijn met een aantal extra diensten, zodat u net wat meer service van ons kunt verwachten.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis Offerte