Extra Diensten

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Besparen met inspectie

Laat een inspectie van uw rieten dak uitvoeren, zodat u er zeker van bent dat uw dak in een uitstekende conditie verkeert. U kunt daarnaast voorkomen dat uw dak verwaarloosd raakt, waardoor er een vroegtijdige renovatie nodig zal zijn. U kunt de levensduur van uw dak aanzienlijk verbeteren, door tijdig een inspectie van uw rieten dak uit te laten voeren.

Inspectie op basis van contract

Wilt u er zeker van zijn dat uw dak jaarlijks een keer goed wordt nagekeken? Sluit dan een onderhoudscontract af, op basis waarvan wij ervoor zorgen dat uw dak ieder jaar een inspectie van ons ontvangt. We richten ons bovendien op kleine beschadigingen en mos en algen, waardoor uw dak daar vrij van blijft. Wij adviseren u een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u ieder jaar een inspectie van het rieten dak uit laat voeren en u kunt voorkomen dat uw dak verwaarloosd raakt.

Vrijblijvende inspectie en advies

Wilt u een inspectie van uw dak uit laten voeren, of bent u op zoek naar advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om kosten te besparen, met behulp van onderhoud. Laat een gratis advies  uitbrengen of een inspectie uitvoeren, zodat u precies weet waar u aan toe bent.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het