Extra Diensten

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Keuring van uw dak

De keuring van uw dak verschaft u zekerheid over de uitvoering en de kwaliteit van het nieuw gedekte dak, of het dak dat u heeft liggen. Wij beoordelen het dak op een aantal relevante kwaliteits- en levensduur aspecten. We beoordelen uw rieten dak kritisch en kunnen daar vervolgens een vakkundig rapport over aanleveren. Uiteraard werken we altijd volgens de eisen en uitvoeringsrichtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers.

Laat uw dak keuren

Staat u op het punt een boerderij of woning aan te kopen of wilt u er zeker van zijn dat uw dak in een goede conditie verkeert? Laat een keuring van uw rieten dak uitvoeren, zodat u de woning of het pand op waarde kan schatten. Het rieten dak kan uitstekend bijdragen aan de waarde van uw woning, mits de kwaliteit in orde is en het riet op de juiste manier gelegd is.

Aankoop of verkoop van woning

Met een keuring van uw dak zorgt u voor een objectieve beoordeling van uw rieten dak, met betrekking tot de aankoop of verkoop van een woning of pand. We behandelen de visueel zichtbare aspecten, maar ook de manier waarop het riet is aangebracht. Bent u van plan uw woning te verkopen? Laat een keuring van uw rieten dak uitvoeren, zodat u de potentiële koper aanvullende zekerheid te bieden, of zelf de komende tijd niet voor onverwachte kosten te komen te staan.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het