Extra Diensten

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Waardebepaling van uw rieten dak

Wilt u een waardebepaling van een rieten dak uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat u een woning aan wilt kopen of u een verzekering af wilt sluiten? De Rietdekker is gespecialiseerd in deze waardebepalingen en levert u altijd een gedetailleerd keuringsrapport aan, waarin alles uitgebreid en duidelijk voor u vermeld wordt. U kunt op die manier bepalen wat de waarde van uw rieten dak is.

Verzekering, koop of verkoop

U kunt de waardebepaling van uw rieten dak gebruiken om uw woning tegen de juiste prijs te koop te zetten, of toekomstige kopers extra zekerheid aan te bieden. Wilt u nog langer in de woning blijven wonen, maar heeft u een nieuwe verzekering nodig? Ook dan kunt u gebruik maken van de waardebepaling van uw rieten dak. Zorg voor een reële vraagprijs, extra vertrouwen of zekerheid voor de verzekering die u af wenst te sluiten.

Waarde bepalen en degelijke rapportage

Gaat u zelf een woning kopen en wilt u de waarde bepalen van een rieten dak? Ook in dat geval is het verstandig om een bepaling door ons uit te laten voeren. Wij zorgen voor een duidelijke rapportage waarin wordt vermeld wat de waarde van het rieten dak is en hoe deze waarde tot stand komt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een waardebepaling van uw rieten dak uit laten voeren? Neem dan contact met ons op.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het