Compleet nieuw dak

Het dak van deze boerderij in Sprang-Capelle was duidelijk aan vernieuwing toe. We hebben besloten het oude dak op een deskundige manier te verwijderen, om er op die manier voor te zorgen dat we een nieuw rieten dak aan konden brengen. We hebben de boerderij in Brabant eerst grondig onderzocht, om tot een structureel plan te komen om het riet te verwijderen en aan de slag te kunnen gaan met de nieuwe materialen. Het was daarbij vooral ons doel om efficiënt te werken.

Binnen 3 weken klaar

De Rietdekker is erin geslaagd om de werkzaamheden met betrekking tot het rieten dak binnen 3 weken uit te voeren. We hebben er daarmee op korte termijn voor gezorgd dat het oude dak verwijderd werd en er zo snel mogelijk sprake was van een nieuw rieten dak. Bent u benieuwd hoe snel we uw rieten dak kunnen vervangen, bijvoorbeeld op uw boerderij in Brabant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het