Pannen naar rieten dak

We hebben voor deze boerderij het pannendak deels vervangen door een rieten dak, maar er werd ons daarnaast gevraagd te kijken naar de uitstraling van het dak als geheel. Er leek iets niet te kloppen, terwijl de eigenaren zo hun best deden om er een prachtige boerderij van te maken. We hebben onder andere een advies uitgebracht over de hoogte van het rieten dak van de boerderij in Veenendaal, om het dak als geheel goed tot z’n recht te laten komen.

Het dak klopt

Bovendien hebben we de Velux dakramen op een stijlvolle manier in het riet verwerkt, waardoor die duidelijk deel uit zijn gaan maken van het geheel. Dit zorgt ervoor dat het dak ‘klopt’, precies zoals men dat voor ogen had. De overgang van een pannendak naar een rieten dak kan voldoende zijn, maar we adviseren u daarnaast graag over aanvullende mogelijkheden, waar Velux ramen een belangrijk onderdeel van uit kunnen maken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het