Bestaande boerderij vernieuwd

Deze prachtige woonboerderij in De Moer in Brabant hebben we voorzien van een nieuw rieten dak. We hebben de bestaande boerderij allereerst goed geobserveerd, om na te gaan hoe we een compleet nieuw rieten dak het best aan konden brengen. Het viel ons op dat het vooral de eenvoudig van het geheel is dat zorgt voor een prachtige uitstraling. We hebben dit uiteraard willen behouden, om de boerderij als geheel in stand te houden.

Rustieke details

Let u vooral op de rustieke details die er aanwezig zijn in de woonboerderij. We hebben dit met behulp van het compleet nieuwe rieten dak zoveel mogelijk willen versterken, waardoor het geheel op een mooie manier tot z’n recht komt. Heeft u ook een bestaande boerderij met een rieten dak in Twente of wellicht elders in Nederland? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om het dak te vernieuwen en ervoor te zorgen dat het weer jaren mee zal gaan.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het