Dak artsenpraktijk vernieuwd

We hebben het dak van deze artsenpraktijk in Nieuwegein volledig vernieuwd, maar bovendien gezorgd voor de juiste plaatsing van Velux ramen. In het oorspronkelijke dak waren deze niet aanwezig, waardoor er weinig licht in de woning viel. De Rietdekker heeft geadviseerd de ramen aan te brengen en het timmerwerk aan de spanten te verstevigen. We hebben bovendien de kapconstructie steviger gemaakt en het lood rond de schoorsteen vernieuwd en aangepast.

Ideeën en kijk op het dak

De klant was erg tevreden over het vernieuwde rieten dak, maar werd bovendien positief verrast door onze kijk op het dak en de ideeën waar we mee naar voren kwamen. We kijken niet alleen naar de mogelijkheden van een rieten dak, maar kunnen u bovendien meer vertellen over de constructie als geheel, de zwakke punten of de aanvullende mogelijkheden waar u als eigenaar aan kunt denken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het