Nieuwe rieten kap

We hebben deze boerderij in Heelsum voorzien van een nieuwe rieten kap. Om dit mogelijk te maken hebben we allereerst goed gekeken naar de lichtinval in de boerderij en de constructie van de huidige kap. We hebben op die manier een werkwijze uit kunnen stippelen, op basis waarvan we de bestaande kap op een degelijke wijze konden verwijderen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de nieuwe rieten kap, die overloopt in een plat dak.

Overloop naar plat dak

De overloop naar een plat dak zorgde voor een interessante uitdaging. We hebben ons daarnaast op de lichtinval in de boerderij gericht, om de leefomgeving op een zo prettig mogelijke manier vorm te kunnen geven. We hebben op die manier de complete constructie aangepakt, waardoor het rieten dak nu optimaal aansluit bij de wensen van onze klant. Benieuwd hoe we u zouden adviseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het