Rietgedekte boerderij met moderne tint

Deze boerderij heeft een modern tintje binnen de afwerking, onder andere vanwege de keuken die in het bijgebouw is verwerkt. Het gaat om een nieuwbouw boerderij, die wij van een rieten dak hebben voorzien. De boerderij in Scherpenzeel is gebouwd door een bouwbedrijf uit Veenendaal, waar we op een heel prettige manier mee samenwerken. Samen hebben we voor een stijlvolle uitstraling van het geheel kunnen zorgen.

Verhoudingen kloppen

De boerderij is lijkt klein van formaat, maar heeft een enorme kelderruimte waardoor er een indrukwekkend geheel staat, dat op een nette manier is afgewerkt. Wij hebben er onder andere voor gezorgd dat de verhoudingen met betrekking tot het dak op een goede manier in overeenstemming zijn. Wilt u meer weten over de verhoudingen die we bekijken en hoe we u daarover kunnen adviseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het