Bestaand rieten dak vernieuwd

We hebben het rieten dak op deze herenboerderij vervangen, waardoor de boerderij er weer tientallen jaren tegenaan kan. Het bestaande dak is compleet vernieuwd, op basis van de vakkundige technieken waarmee we werken en kwalitatief hoogstaande materialen waarmee we werken. De Marie Louise hoeve ziet er hierdoor weer prachtig uit. Bovendien hebben we ons gericht op de isolatie van het dak, waardoor de energierekening voortaan flink lager uit zal vallen.

Authentieke herenboerderij

U ziet op de foto een authentieke herenboerderij, die we hebben voorzien van een nieuw rieten dak. De familie is een trouwe relatie van De Rietdekker en beschikt over meerdere boerderijen die we voor hen hebben voorzien van een rieten dak. We hebben hen over de geïsoleerde dakbeplating geadviseerd, zodat het nieuwe rieten dak past binnen onze huidige kijk op het milieu en wens tot de besparing van energie.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het