Nieuwbouwwoning met rieten dak

Op de foto’s ziet u een nieuwbouw boerderij met een rieten dak. Er werd ons gevraagd de uitstraling van de boerderij zo te kiezen dat het als het ware een schuurmodel is, een bijgebouw van de Maria Hoeve. We hebben daarom voor een rustieke en landelijke uitstraling gekozen. Uiteraard hebben we voor het nieuwe rieten dak gewerkt met hoogwaardige materialen. Nieuwsgierig geworden? U vindt het pand in de omgeving van Barneveld.

Rustieke landelijke uitstraling

De rustieke en landelijke uitstraling van het nieuwe rieten dak voor de woonboerderij draagt op een uitstekende manier bij aan de wens van de bewoners. Let u bovendien op de Velux dakramen die we hebben toegepast, waardoor de boerderij op een heel mooie manier binnen het schuurmodel blijft, precies zoals dat ons werd gevraagd. Wilt u weten wat er in uw geval mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het