Rieten dak boerderijwoning in Barneveld

We hebben deze boerderijwoning in Barneveld voorzien van een nieuw rieten dak, op basis van een gesloten constructie. We hebben het dak compleet vernieuwd, zodat we een lange levensduur kunnen garanderen. Met het nieuwe rieten dak is de boerderij een sieraad voor Barneveld en omgeving. We hebben het riet vakkundig aangebracht en daarbij uiteraard gebruik gemaakt van een uitstekende kwaliteit riet. De gesloten constructie zorgt er bovendien voor dat het dak past bij de huidige normen en richtlijnen op het gebied van isolatie (Rc-waarde).

Rieten dak garage

Behalve de boerderijwoning hebben we ook de garage voorzien van een rieten dak. Dit zorgt ervoor dat het geheel in volledig dezelfde stijl is en de panden op een mooie manier met elkaar in verbinding komen te staan. Uiteraard hebben we ook voor de garage gebruik gemaakt van een gesloten constructie. Zowel de boerderijwoning als de garage zijn prachtig afgewerkt en gaan weer tientallen jaren mee.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het