Rieten dak boerderij gerenoveerd in Ede

We hebben het rieten dak van deze boerderij in Ede volledig gerenoveerd. Om een optimale kwaliteit van het dak te kunnen garanderen is de complete kapconstructie vernieuwd. De boerderij ziet er prachtig uit en is weer klaar voor de komende jaren. In het dak hebben we nieuwe Velux dakramen aangebracht. Deze Velux dakramen laten meer licht in de woning vallen, waardoor de bewoners de ruimte optimaal kunnen benutten. De grote hoeveelheid natuurlijk licht in de slaapkamer zorgt er voor dat het wooncomfort enorm toeneemt.

Geïsoleerde dakplaten

Op de nieuwe kapconstructie hebben we geïsoleerde dakplaten aangebracht. We hebben de nieuwe pannen en het riet vervolgens op de nieuwe dakplaten gelegd, zodat de woning een uitstekend isolerend dak gekregen heeft. De combinatie van de geïsoleerde dakplaten en het riet zorgt ervoor dat dankzij de renovatie veel energie wordt bespaard. Het rieten dak geeft de boerderij een natuurlijke uitstraling die prachtig past bij de landelijke omgeving.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het