Geheel nieuw rieten schroefdak in Renswoude

Deze boerderij in Renswoude heeft een prachtige uitstraling, mede door het rieten schroefdak  dat we hebben aangebracht. We hebben het dak volledig vervangen, aangezien het toe was aan een flinke opknapbeurt. Het vernieuwen van het dak heeft ertoe geleid dat de isolatie in orde is, het riet een prachtige uitstraling met zich meebrengt en de woning als geheel ‘af’ is. Deze boerderij is er op een mooie manier uit komen te zien.

Isolatie rieten dak

Als vakkundige rietdekker hebben we goed nagedacht over de isolatie van het dak. De boerderijen met rieten daken staan vanuit het verleden niet bekend om hun hoge isolatiewaarde (Rc-waarde). We hebben een uitstekende isolatie aangebracht aan de binnenzijde van het rieten schroefdak, zodat de energierekening de komende jaren flink lager uit zal vallen. We denken als rietdekker niet alleen na over de kwaliteit van het riet en de uitstraling, maar ook de isolatie staat bij ons altijd hoog in het vaandel.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het