Nieuwbouwproject rieten dak in boerderijstijl in Heerde, Gelderland

Naast bestaande bouw plaatst De Rietdekker ook veel rieten daken op nieuwbouwprojecten. Zo ook voor dit nieuwbouwproject in Heerde (Gelderland). De vrijstaande woning is gebouwd in een echte boerderijstijl en daarbij past natuurlijk niets beter dan een rieten dak. Het rieten dak van deze boerderijwoning laat zich kenmerken door de vele details. Kijk bijvoorbeeld naar de specifieke afwerking rondom de velux dakramen. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht.

Een rieten dak met gesloten constructie

Dit rieten dak uit Heerde is gemaakt van eerste jaar Nederlands Wieden riet en is geplaatst op een gesloten dakconstructie. Het voordeel van een gesloten constructie, ofwel een schroefdak, is extra isolatie en hogere brandveiligheid. Bij een gesloten constructie is het riet vanaf de binnen kant niet zichtbaar. Het is uitstekend geschikt voor een nieuwbouwproject zoals deze boerderijwoning. Tot slot kenmerkte dit project zich door een prettige samenwerking met de aannemer waardoor het hele bouwproces soepel en snel verliep.

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact op met De Rietdekker voor meer informatie over het plaatsen van een rieten dak. Het maakt niet uit of het gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, of het gaat om renovatie of onderhoud, De Rietdekker is specialist op het elk gebied met riet. Ook voor waardebepaling van uw rieten dak, staat De Rietdekker voor u klaar.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het