Vernieuwd dak en isolatie

We hebben het rieten dak van deze boerderij in Scherpenzeel volledig vernieuwd, waardoor dat er weer tientallen jaren tegenaan kan. We hebben ons bovendien gericht op het technische gedeelte van het dak. We hebben geïsoleerde dakplaten aangebracht en er daarnaast voor gekozen prefab schoorstenen toe te passen. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen, maar niet van echt te onderscheiden.

Wijzigingen aan de kap

Verder hebben we enkele wijzigingen aan de kap gerealiseerd. De Rietdekker heeft dit advies uitgebracht, met betrekking tot het dakschild. Er is gekozen voor grotere schilden, waardoor de uitstraling van de woning als geheel behoorlijk heeft gewonnen. Uiteraard zorgt dit er samen met het rieten dak voor dat de boerderij er prachtig bij ligt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld met een nieuw rieten dak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het