Kunstrieten dak plaatsen in Harderwijk

Wij mochten in Harderwijk een natuurrieten dak vervangen voor een dak van kunstriet (NovaRiet). Het ging om het dak van een compleet gerenoveerde boerderij. Deze oude boerderij heeft zijn charmes behouden door opnieuw te kiezen voor een rieten dak.

Er is gekozen voor kunstriet, omdat het verschillende praktische voordelen met zich mee brengt. Kunstriet is bijvoorbeeld beter bestand tegen weersinvloeden, vanwege de waterdichte constructie. Algen en mossen krijgen geen kans, waardoor een kunstrieten dak erg lang meegaat. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen te benoemen van kunstriet.

De Rietdekker een allround rietdekkersbedrijf

Het kunstriet van deze boerderij in Harderwijk is bijna niet van natuurriet te onderscheiden. De helling van het dak van de vrijstaande boerderijwoning is 45 graden en door ons geïsoleerd met geïsoleerde dakplaten. In combinatie met de constante isolatiewaarde van kunstriet, is deze boerderij in elk seizoen verzekerd van een aangename en comfortabele temperaturen. De RC waarde van de boerderij is nu 4, dat betekent dat het dak een hoog warmte isolerend vermogen heeft.

Naast goede isolatie hebben wij ook twee nieuwe dakkapellen en twee Velux dakramen gerealiseerd, waardoor de slaapkamers meer natuurlijk licht vangen. Van binnen zijn de dakkapellen gemaakt van rond hout met daarop oude planken. Hiermee hebben wij onze veelzijdigheid laten zien en bewijzen wij wederom dat we een allround rietdekkersbedrijf zijn.

De Rietdekker voor vakwerk en kwaliteit

Wilt u ook uw dak vervangen door een kunstrieten dak door een vakkundige rietdekker? Wij zijn De Rietdekker waar u naar op zoek bent. Neem gerust eens contact op met één van onze mensen voor een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het