De Rietdekker renoveert ook in het Gooi

Ons rietdekkersbedrijf is ook al jaren actief in het Gooi. Het rieten dak van deze prachtige villa in Laren was nodig toe aan een renovatie, het gevolg van matig onderhoud. Om die reden hebben wij een complete renovatie uitgevoerd, waarbij we eerst goed hebben gekeken naar de verschillende onderdelen van de kap. Een aantal onderdelen van het dak vroegen om een grondig opknapbeurt, terwijl we bij andere stukken riet af konden met een minder ingrijpende aanpak. Waar nodig hebben wij reparaties in het rieten dan doorgevoerd met als doel om de levensduur van het dak te verlengen.

Levensduur rieten dak met 10 jaar verlengd

De renovatie van het rieten dak in Laren heeft de levensduur van het geheel met minstens 10 jaar verlengd. We hebben ons gericht op zowel het riet als de constructie van de kap, waardoor de eigenaar van deze villa nu weer beschikt over een dak in uitstekende staat. Bent u benieuwd wat we bij uw rieten dak kunnen repareren, of hoe we de levensduur van uw rieten dak kunnen verlengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. We rijden graag even naar het Gooi om uw situatie ter plekke te bekijken.

Goed onderhoud belangrijk voor levensduur rieten dak

Het is belangrijk om een rieten dak goed te onderhouden. Hoe beter het is onderhouden, des te langer u er plezier van kunt beleven. In de eerste vijf tot zeven jaar is het over het algemeen niet noodzakelijk om iets te doen aan het onderhoud. Daarna is de kans wel groot dat mos en algen zich in de loop der jaren aan het riet gaan binden. De situatie rondom het huis is vaak bepalend, bomen, en zon hebben veel invloed. Door regelmatig onderhoud blijft u rieten dak in optimale conditie en ziet het er weer uit als nieuw.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het