Restauratie van een rieten dak in Howald, Luxemburg

Dit rieten dak in Howald, Luxemburg, hebben we volledig opnieuw gestopt. De restauratie van het dak is op een voordelige manier uitgevoerd en zorgt ervoor dat het weer 10 – 15 jaar mee zal gaan. We konden het rieten dak opstoppen, omdat het riet nog hard/stevig was en de kwaliteit in orde was. Bent u benieuwd of dit ook in uw geval mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u op zoek bent naar nieuwe nokvorsten.

Landhuis met hoge dakkapel

Zoals u op de foto kunt zien gaat het om een landhuis met een hoge dakkapel. We hebben onze expertise en ervaring optimaal ingezet om het dak opnieuw te kunnen opstoppen, waardoor we de levensduur flink hebben kunnen verlengen. De Rietdekker ontzorgt, ook indien u een woning met een rieten dak in het buitenland heeft en u op zoek bent naar onderhoud, renovatie of een nieuwe kap.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het