Renoveren rieten dak in De Glind

Dit rieten dak in De Glind was aan een flinke opknapbeurt toe. Bij de inspectie kwamen we er achter dat het oude riet nog van goede kwaliteit was. Dit betekent dat we een renovatie uit kunnen voeren, waarbij we het rieten dak opstoppen. We verdrijven (opstoppen) het riet en zorgen er op die manier voor dat het dak weer jaren meekan. Het is een vorm van onderhoud, waarmee we er graag voor zorgen dat het niet zomaar nodig is om een compleet nieuwe rieten kap aan te laten brengen.

10-15 jaar langere levensduur van het riet

We hebben de levensduur van dit rieten dak in De Glind met 10 tot 15 jaar weten te verlengen. Het renoveren van een dak maakt gebruik van de goede elementen in het dak (het oude riet van goede kwaliteit) en voegt daar vervolgens de nieuwe materialen aan toe. Op die manier zorgen we ervoor dat uw rieten dak zo lang mogelijk mee zal gaan, zodat u dit niet zomaar hoeft te vervangen. Heeft u een rieten dak waarbij het oude riet nog van goede kwaliteit is? Wij komen graag bij u langs voor een inspectie van uw rieten dak.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het