Onderhoud rieten dak in Lunteren

Dit landelijke huis in Lunteren was toe aan onderhoud van het rieten dak. We hebben een grondige inspectie van het riet uitgevoerd en zijn er op die manier achter gekomen dat we het dak op een aantal manieren diende te behandelen. We hebben het dak afgekamd en we hebben het op een grondige manier schoongemaakt. Daarnaast hebben we de zwakke plekken in het dak direct bijgewerkt, waardoor het dak er de komende jaren weer uitstekend tegenaan kan. Het juiste onderhoud aan het rieten dak voorkomt daarmee grotere problemen, op termijn.

Onderhoudscontract neemt zorgen weg

Onze klant heeft vervolgens besloten om direct een onderhoudscontract af te sluiten voor het rieten dak. We zorgen op basis van het onderhoudscontract dat het rieten dak regelmatig geïnspecteerd wordt en het juiste onderhoud ontvangt. We kijken onder andere naar de zwakke plekken, maar maken het dak ook goed schoon om te voorkomen dat de kwaliteit hiervan achteruit gaat en er slijtage optreedt. Wilt u ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw rieten dak, zodat u daar tientallen jaren plezier van kunt hebben? Neemt u dan vrijblijvend contact op met De Rietdekker.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het