Reparatie rieten dak villa in Wolfheze

We hebben een grondige reparatie uitgevoerd aan dit rieten dak in Wolfheze. Het dak had de laatste jaren flink aan kwaliteit verloren, waardoor het tijd werd weer om in te grijpen. De complexe hoeken van het dak maakte het lastig om hier goed mee aan de slag te gaan. Onze vakkundige medewerkers zijn daar uitstekend in geslaagd en hebben er op die manier voor gezorgd dat het rieten dak nu weer in een uitstekende staat verkeerd. Het dak gaat weer een aantal jaren mee, waardoor we tevreden terugkijken op de reparatie die we hebben uitgevoerd.

Groot onderhoud aan rieten dak

Tijdens groot onderhoud aan uw rieten dak zullen we ook reparaties uitvoeren. Hierdoor zullen we er voor zorgen dat het riet weer van een uitstekende kwaliteit zal zijn. Voorafgaand aan het onderhoud kijken we tijdens een inspectie goed naar de staat van uw rieten dak en kunnen we precies aangeven wat er mogelijk is. We zullen het riet afkammen waardoor uw dak er weer glad en strak zal zien. U kunt het resultaat zien aan deze woning in Wolfheze, waar het groot onderhoud en de reparaties aan het riet uitstekend geslaagd zijn.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het