Klein onderhoud aan het rieten dak in Vught

Wilt u onderhoud uit laten voeren aan uw rieten dak? Dit rieten dak laat op een uitstekende manier zien waar wij toe in staat zijn. We zorgen er met behulp van klein onderhoud voor dat uw rieten dak weer in een goede conditie verkeerd. We hebben op dit dak daarnaast goed gekeken naar rietluis of andere beestjes in het riet en doen aan algenbestrijding door het dak goed schoon te maken. Deze klant profiteert van een rieten dak in een uitstekende conditie, dankzij het onderhoud dat we grondig hebben uitgevoerd.

Groot onderhoud en onderhoudscontract

Bent u zelf ook toe aan groot onderhoud of algenbestrijding op uw rieten dak? We laten u aan de hand van de foto’s graag zien hoe we te werk gaan en waar we toe in staat zijn. Neem vrijblijvend contact  met ons op, wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden of u direct een afspraak met ons wilt maken. We komen als De Rietdekker graag bij u langs en zorgen er dan voor dat we u precies aan kunnen geven welk onderhoud we aan zouden bieden en wat daar het resultaat van zal zijn.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het