Renoveren van rieten dak bij een woning Luxemburg

Voor een vaste klant uit Luxemburg heeft De Rietdekker de gehele rieten kap gerenoveerd met riet van de eerste klasse. Hierdoor ziet het rieten dak er weer uit als nieuw en kan het weer jarenlang mee. Het riet van het bestaande rieten dak was nog in goede conditie. Om die reden is er in dit project voor dakrenovatie gekozen. Het was zonde om het goede kwaliteit riet helemaal te vervangen. Het renoveren van het rieten dak was de beste oplossing. In totaal is er een extra laag van 12 centimeter riet aangebracht. De klant was zeer tevreden over het eindresultaat.

Dakrenovatie van rieten dak

Het renoveren van een rieten dak is een goed alternatief voor een compleet nieuw rieten dak. Renoveren is vaak de beste oplossing als het bestaande riet nog van goede kwaliteit is of omdat het riet alleen op bepaalde plekken niet meer in goede staat verkeert. Het bestaande riet wordt dan bijgestopt met nieuw riet, dit wordt ook wel doordekken genoemd. Door een laag van het nieuwe riet kan het rieten dak weer zo’n 10 tot 15 jaar mee. Op deze manier kunnen woningbezitters met een rieten dak op een relatief voordelige manier jarenlang genieten van hun rieten overkapping.

Renoveren van uw rieten dak?

Heeft u ook een bestaand rieten dak waarvan het riet nog deels in goede conditie is, maar het optisch gezien wel aan vervanging toe is? Neem dan eens contact op met één van de medewerkers van De Rietdekker. Zij kunnen u vertellen of renoveren voor u de beste oplossing is of dat een compleet nieuw rieten dak beter is voor de waarde van uw woning.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het