Eenvoudig pannendak

Deze woning in Veenendaal had oorspronkelijk een eenvoudig pannendak, waardoor er sprake was van weinig uitstraling. We hebben de woning goed bekeken en de mogelijkheden met betrekking tot een rieten dak voorgesteld. We hebben de verschillende verhoudingen in orde gemaakt en er met de dakkapel voor gezorgd dat het geheel er op een meer fraaie manier uit is komen te zien. Rijdt u door Veenendaal? Dan is deze pannen naar riet metamorfose zeker de moeite waard.

Overloop tussen twee rieten daken

Het zijn niet alleen de verhoudingen van het rieten dak die zorgen voor de uitstraling van het geheel, het is daarnaast ook de overloop tussen de twee verschillende daken. We hebben een aansluiting gemaakt op het platte dak, waardoor het nu één geheel is en het rieten dak zorgt voor een natuurlijk geheel. Benieuwd hoe we dat bij u zouden doen of wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het