Van pannen naar rieten dak in één week

Voor deze opdracht in Laren was het de bedoeling dat het pannendak binnen een zo kort mogelijke tijd werd omgetoverd tot een rieten dak. Uiteindelijk is het gelukt om dit binnen één week af te krijgen. De knusse vrijstaande woning was toe aan de vernieuwing van het pannendak. Bovendien wilde de eigenaren de dakkapel aan laten passen en verfraaien. We hebben eerst goed gekeken naar de mogelijkheden en de huidige staat van het dak. Op basis van die informatie is in plaats van een nieuw pannendak gekozen voor een rieten dak, die wij in één week hebben weten te realiseren.

Van pannendak naar een rieten dak woning in Laren

Meestal vernieuwen of vervangen wij rieten daken, maar af en toe komt het voor dat wij een pannendak mogen omtoveren tot een rieten dak, zoals hier in Laren. Men kiest bij het vervangen van een dak vaak voor een rieten dak, vanwege de uitstraling en de allure die het dak met zich mee brengt. Daarnaast kan het de waarde van een huis aanzienlijk verhogen, omdat rieten daken eenmaal populair zijn. Om van een pannendak een rieten dak te maken is het belangrijk dat de constructie van het dak aan een aantal normen voldoet. Wij kunnen zien of de constructie van uw dak direct geschikt is voor het plaatsen van een rieten dak of dat er eerst nog aanpassingen nodig zijn. Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Dak dichte folie gebruikt voor perfecte afwerking

Bovendien hebben we voor deze opdracht in Laren een speciale dak dichte folie gebruikt. Dak dichte folie is vochtwerend en bedoeld om het dak op een perfecte manier af te werken. Hierdoor is het wooncomfort in deze knusse vrijstaande woning optimaal.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het