Mond tot mond reclame

Klanten bereiken ons op verschillende manieren, onder andere via mond tot mond reclame. De Rietdekker heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en werkt altijd vanuit de wens tot pure kwaliteit en een prachtige uitstraling. Men was op zoek naar een strakke nieuwe woning, iets waar we met de rieten kap op een uitstekende manier in geslaagd zijn.

Drie dakkapellen

Bovendien hebben we 3 mooie dakkapellen aangebracht en hebben we voor een aansluiting op het platte dak gezorgd. Dit zorgt ervoor dat het riet op een mooie manier samengaat met het hout aan de pui. Hierdoor ontstaat er een strak geheel, precies waar de klant in dit geval naar op zoek was. Bent u benieuwd hoe we uw rieten dak vorm zouden geven, of hoe we het pannendak van uw villa zouden vervangen? Laat u inspireren door deze foto uit Velddriel.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het