Dak compleet vervangen

We hebben in deze woning in Velp de uitdaging van 2011 gevonden. Men vroeg ons oorspronkelijk het pannendak door een rieten dak te vervangen. Na onze grondige inspectie hebben we een advies uitgebracht met betrekking tot het complete dak. We hebben ons onder andere gericht op de complete isolatie van het dak, de verfraaiing met behulp van de details, het aanbrengen van koperen vorsten en ook het plaatsen van een vonkenvanger, naast de sprinkler installatie.

Details, dakramen, deuren en balkons

Let u vooral op de details die we in de woning hebben aangebracht, aangezien u daar de kwaliteit van een echte Rietdekker terug kunt zien. De moeilijke details zijn net als de dakramen, deuren en balkons op een prachtige manier verwerkt. Het pannendak naar een rieten dak is uiteindelijk uitgegroeid tot een van de mooiste opdrachten uit 2011, waarin we veel uitdaging hebben gevonden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het