Kantoorpand van pannen dak naar rieten dak, Hendrik Ido Ambacht

Dit kantoorpand in Hendrik Ido Ambacht was toe aan een rieten dak, nadat er altijd een pannendak op hadden gelegen. We hebben het complete dak goed kunnen isoleren, met behulp van dakplaten. We hebben dit pannen naar riet project samen met een collega rietdekker gedaan, om het complete dak zo snel mogelijk op te kunnen leveren. We hebben een gesloten constructie aangebracht, waarmee we op een uitstekende manier laten zien hoe we een pand op kunnen knappen, door het pannen dak door een rieten dak te voorzien.

1600m² rieten dak in minder dan 7 weken gelegd

We zijn voor dit pand, samen met onze collega rietdekker, in minder dan 7 weken van pannen naar riet gegaan. Dat was een enorme uitdaging, gezien de 1600 m² aan oppervlakte. Het is ons gelukt, inclusief de koperen ontluchting en bijvoorbeeld de dakkapellen waar we extra aandacht aan hebben besteed. Het geheel is er op een prachtige manier uit komen te zien. Heeft u ook een kantoorpand en wilt u graag een rieten dak aan laten brengen zoals in Hendrik Ido Ambacht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het