Van pannen dak naar open kap van riet in Kesteren, de Betuwe

Deze woning had altijd een pannen dak, maar de bewoners waren toe aan een meer natuurlijke uitstraling van de woning. We hebben de overstap van pannen naar riet voor de bewoners gerealiseerd, waar zij tot op de dag van vandaag ontzettend tevreden mee zijn. Het gaat om een open kap constructie, al hebben we ons heel duidelijk toegelegd op de isolatie, om de energierekening niet te hoog op te laten lopen. Het gaat om een eenvoudige woning, maar onder andere dankzij het rieten dak heeft het een prachtig karakter gekregen.

Een open kap, maar wel geïsoleerd!

U kijkt naar een woning met een rieten dak op basis van een open kap, al neemt dat niet weg dat we isolatie uitstekend hebben kunnen aanbrengen. We hebben er voor gezorgd dat er een natuurlijke uitstraling ontstaat, die de woning op laat gaan in de rest van de omgeving. Juist door het riet op een vakkundige manier aan te brengen is de uitstraling eenvoudig, maar mooi gebleven.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het