Landelijke woning in Veenendaal van pannen naar riet

Deze landelijke woning in Veenendaal had altijd een pannen dak, waardoor het dak niet goed paste bij de rest van de uitstraling. We hebben samen met de bewoners goed gekeken naar de mogelijkheden om van pannen naar een rieten dak te gaan. Bij het zien van de pannen naar riet voorbeelden raakten zij enthousiast, waardoor we een mooie rieten kap mochten aanbrengen. Het gaat om een rieten schroefdak, waarmee we ervoor zorgen dat het dak goed geïsoleerd is.

Geïsoleerd schroefdak bespaart stookkosten

Juist de isolatie van het schroefdak op deze landelijke woning in Veenendaal zorgt ervoor dat het een prachtig dak geworden is. Dankzij de isolatie is er een uitgebreide besparing op de stookkosten mogelijk, terwijl de temperatuur in de woning aan de andere kant doorlopend aangenaam is. Heeft u zelf ook een landelijke woning en vindt u het rieten dak daar beter bij passen dan een pannen dak? Wij zijn u graag van dienst met een advies op maat, of kunnen u direct een offerte uitbrengen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het