Details van het riet


Velux Dakramen

Velux Dakramen

6 foto's


Weet u de belangrijke details van het riet te herkennen op het moment dat we een rieten kap voor u aanbrengen? Wij bieden u graag een overzicht van de verschillende details, waar u ons pure vakmanschap aan kunt herkennen. We hebben een ruime ervaring en specifieke vakkennis, op basis waarvan we er keer op keer in slagen om de rieten daken op een prachtige manier voor u af te werken.

Rieten kap van hoge kwaliteit

U kiest altijd voor een rieten kap van hoge kwaliteit. Het zijn de details die ervoor zorgen dat we niet zomaar een goed dak voor u creëren, maar we spreken van ‘uitstekend’! We zijn gespecialiseerd in de details en kijken altijd zeer kritisch naar het riet dat we aanbrengen. We werken nauwkeurig en zorgen er op die manier voor dat u in ieder geval 25 jaar van het riet kunt genieten, precies zoals u dat wenst.

Voorbeelden van de details

Bekijk de verschillende voorbeelden van de details. Blader rustig door de foto’s heen en zorg er op die manier voor dat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is. We laten u graag zien hoe de details van een goed rieten dak eruit zien, zodat u zelf vakwerk kunt herkennen. Bovendien kunt u er op die manier zeker van zijn dat we het dak van riet op een degelijke manier voor u aan zullen brengen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het