Timmerwerk aan rieten dak in Achterveld

We hebben bij deze woning in Achterveld het complete timmerwerk rondom het rieten dak uitgevoerd. Het ging destijds om een woning met een dakkapel, we hebben daar nog drie dakkapellen aan toegevoegd. Uiteraard hebben we het timmerwerk zo uitgevoerd dat het geheel goed geschikt is voor riet. Dit zorgt ervoor dat zowel het dak als de dakkapellen nu optimaal tot hun recht komen. Het is de combinatie van de verschillende elementen die ervoor zorgt dat alles klopt en past. De uitstraling is prachtig. Wilt u net als bij deze woning in Achterveld ook het complete timmerwerk voor uw rieten dak door ons uit laten voeren? Neemt u dan contact met ons op.

Schuiner dak op dakkapel geeft langere levensduur

We hebben bewust een schuiner dak aangebracht, door de aanbouw wat steiler te maken. Dit zorgt ervoor dat het dak een stuk langer mee zal gaan. De hoek van het rieten dak past nu beter bij de optimale levensduur, waardoor de bewoners hier optimaal plezier van zullen hebben. Uiteraard hebben we als De Rietdekker het volledige advies uitgebracht en het geheel netjes uitgewerkt. Bovendien hebben we de woning volledig weten te isoleren (Rc-waarde 4), zodat ook de stookkosten in de toekomst mee zullen vallen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het