Compleet nieuwe dakconstructie in Oss, Brabant

We hebben in Oss (Brabant) het complete dak verwijderd, om deze opnieuw op te kunnen bouwen. We hebben het timmerwerk verwijderd en zijn vervolgens uitgegaan van de nieuwe situatie. Het nieuwe dakspant is zo gemaakt dat het beter mogelijk is om er een rieten dak op aan te brengen. Dit komt terug in de uitstraling van het geheel, aangezien het rieten dak er nu op een zeer natuurlijke manier op zit. De nieuwe dakconstructie past uitstekend bij de rest van deze woning in Oss, waardoor onze klant er tot op de dag van vandaag zeer tevreden mee is.

Moderne loggia en dakkappelen in het riet

Naast het dak zelf hebben we, in samenspraak met de eigenaar, ook een aantal leuke details kunnen toevoegen. We hebben onder andere een moderne loggia aangebracht en dakkapellen geplaatst, zodat de bovenverdieping meer inval van licht heeft. Het gaat om een gesloten dakconstructie, waardoor het rieten dak een uitstekende isolatie te bieden heeft. Uiteraard hebben we de verschillende details  mooi in het riet verwerkt, waaraan u het vakwerk van De Rietdekker goed kunt herkennen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het