Rietgedekte villa’sHeeft u een villa en wilt u daar graag een dak van riet op aanbrengen? Blader dan door onze foto’s, waarmee we u graag laten zien wat er mogelijk is en hoe uw dak er uiteindelijk uit zal zien. Laat u verrassen door de natuurlijke uitstraling van het geheel, in combinatie met de stijlvolle afwerking en natuurlijk de hoge kwaliteit van het riet die we gebruiken voor uw rietgedekte villa.

Villa’s met een rieten dak

De villa’s met een rieten dak kenmerken zich door de hoge kwaliteit van de afwerking van het geheel. Besluit zonnepanelen aan te brengen op het dak, kies voor een dakkapel of wellicht voor een dakraam waardoor er meer zonlicht naar binnen zal vallen. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u het dak van riet ontvangt zoals u dat wenst.

Voorbeelden van de mogelijkheden

U zorgt met de foto’s van een rietgedekte villa eenvoudig voor een voorbeeld van de mogelijkheden. Heeft u al een plan in uw hoofd of wilt u nog inspiratie opdoen? U bepaalt zelf op welke manier u gebruik wenst te maken van de verschillende voorbeelden. Wij zorgen er graag voor dat u weet wat er mogelijk is. Wilt u een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het