Van een leiendak naar rieten dak bij woning in Beusichem

In Beusichem (Provincie Gelderland) hebben wij het leiendak van een woning vervangen voor een rieten dak. Via één van onze bestaande klanten zijn wij in contact gekomen met de bewoners van dit mooie vrijstaande huis. De wens van de bewoners was om het leiendak te veranderen in een rieten dak. Uiteraard zijn ze dan bij ons aan het juiste adres.

Het bijzondere aan deze woning is dat het een laag huis is. Het dak begint direct op de eerste verdieping. Wat de woning uniek maakt is dat er drie verschillende kappen in zijn verwerkt. Het was voor ons een leuk en uitdagend project. Een project waar wij als rietdekker weer konden uitblinken in ons vakmanschap en oog voor detail. En dat wij een ‘allround’ rietdekker zijn, blijkt ook wel uit het houten en gepotdekselde bijgebouw dat wij voor de bewoners hebben gerealiseerd. Het bijgebouw is een goede aanvulling op de gehele woning geworden.

Van pannen naar riet

Niet alleen een leiendak, maar ook een pannendak kan worden vervangen door riet. Door leien of pannen te vervangen door riet, krijgt een woning een karakteristieke uitstraling en krijgt het iets stijlvols over zich heen. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een rieten dak om extra waarde aan hun huis toe te voegen. Door de komst van kunstriet is het bijna voor elk huis mogelijk het dak te vervangen voor een rieten dak.

Meer informatie over rieten dak

Heeft u zelf een leien of een pannendak en denkt u erover na om uw dak te vervangen voor een rieten dak? Wij geven u uiteraard informatie over de mogelijkheden van uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het