Villa met rieten kap in Rhenen

Deze nieuwbouw villa met rieten kap in Rhenen beschikt onder andere over een loggia, een inpandig balkon. Dit vraagt om een specifieke aanpak en uitstraling van het rieten dak. We hebben bovendien een gesloten kap aangebracht en er op die manier voor gezorgd dat de isolatie van een uitstekend niveau is. Wilt u een nieuwbouw villa laten bouwen met een rieten dak? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Moderne villa met Velux ramen

We hebben deze moderne villa bovendien voorzien van Velux ramen. Dit zorgt voor de gewenste lichtinval in de woning, maar de verwerking van de ramen in het dak zorgt daarnaast voor een prachtige uitstraling van het geheel. De villa met rieten kap in Rhenen ziet er op een prachtige manier uit en vormt daarmee een voorbeeld voor velen die graag een nieuwbouw woning laten bouwen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het