Rieten dakbedekking voor landhuis in Blaricum

Bij dit bijzondere landhuis in Blaricum hebben wij het gehele rieten dak mogen opfrissen. Vanwege natuurlijke veroudering (blad en mos) was het dak van het landhuis toe aan een grote renovatie. De witte stenen gevel gecombineerd met het donker bruine rieten dak, creëren een landelijke sfeer rondom dit prachtige landhuis. De karakteristieke raamluiken maken het plaatje helemaal af. Het vernieuwen van deze rieten dakbedekking was voor dan ook prachtige klus voor onze rietdekkers.

Details maken het rieten dak bijzonder

Dit landhuis in Blaricum hebben wij voorzien van een vernieuwd rieten dak. Het rieten dak was functioneel gezien nog prima in orde, waardoor renovatie in dit geval beter was dan een compleet nieuw dak. Het bijzondere aan dit dak zijn de koperen nokvorsten en de bijzondere details, zoals de diverse dakkapellen. De details maken het rieten dak bijzonder en zorgen ervoor zorgen dat de eenvoud van de villa op een prachtige manier bijdraagt aan de uitstraling van het geheel. Door middel van de renovatie hebben wij ervoor gezorgd dat de eigenaren weer tientallen jaren van hun rieten dak kunnen genieten.

Stijlvol door eenvoud

Het is het model van de woning dat ervoor zorgt dat het dak eigenlijk niet veel meer nodig heeft dan een rieten kap. Het is voldoende om het riet van hoge kwaliteit aan te brengen en op een nette manier af te werken. Dat is precies wat we gedaan hebben. Het rieten dak draagt nu op een prachtige manier bij aan de aanblik van de woning als geheel.

Wellicht heeft u vragen over het vernieuwen van uw rieten dakbedekking? Of bent u benieuwd of wij uw rieten dak kunnen renoveren? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag een keer naar de staat van uw dak, zodat we kunnen inschatten of uw dak in aanmerking komt voor renovatie. Een afspraak is zo gemaakt, we werken vaak in de regio Blaricum.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het