Villa met gebroken kap te Veenendaal

We hebben deze villa met een gebroken kap op een prachtige manier van een rieten dak voorzien. Deze woning in Veenendaal wordt ook wel het huis met de ‘bakkebaarden’ genoemd. Het is een prachtige dakvorm, maar het is daarnaast ook een type dak dat vraagt om een enorme mate van expertise en ervaring. Het aanbrengen van een rieten dak is er ontzettend lastig en daarmee uitdagend.

Gebroken kap met knik

Op de foto’s ziet u een zogeheten ‘gebroken kap’, die ervoor zorgt dat veel rietdekkers het dak niet zomaar van riet kunnen voorzien. Wij hebben er als De Rietdekker voor gezorgd dat er een knus huis is ontstaan. Het dak heeft een open constructie. Wilt u weten hoe we uw ‘gebroken dak’ van kwalitatief uitstekend riet zouden voorzien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het