Vernieuwen rieten dak van villa in Bussum

We hebben deze villa in Bussum op een grondige manier van een nieuw rieten dak voorzien. We hebben niet alleen het rieten dak aangepakt, maar ons ook gericht op het timmerwerk dat onderhoud nodig had. Daarnaast hebben we het balkon op een fraaie manier weten te verwerken in het rieten dak. Het eindresultaat is een prachtig dak geworden, waar wij als vakkundig rietdekkersbedrijf uiteraard trots op zijn.

Timmerwerk van dakkapellen tot dakconstructies

Het timmerwerk dat we hebben uitgevoerd had voornamelijk te maken met het aanpassen en verbeteren van de dakconstructie en het aftimmeren van de diverse dakkapellen. Naast rietdekken kunnen wij dus ook overige werkzaamheden aan uw dak verrichten, zodat u bij ons altijd terecht kunt voor het totale plaatje. Ook al het timmerwerk en onderhoud voeren wij uit met doordacht vakmanschap en uiterste zorg. We werken vaak rondom Bussum, dus we komen graag even kijken of we u kunnen helpen.

Deze villa in Bussum kenmerkt zich als een typische rietgedekte villa uit het Gooi, die ook schitterend past bij de overige woningen die in de omgeving staan. Het zijn vooral de vele leuke details in het dak en de rest van de woning die ervoor zorgen dat we kunnen spreken van een bijzondere villa. De ronde erkers, de serre, maar ook de kleur van het riet dat perfect past bij de crèmekleur van de gevel.

De Rietdekker actief in het Gooi

Zoekt u een Rietdekker in het Gooi? Wilt u zelf ook uw rieten dak laten vernieuwen of mooie details laten aanbrengen in uw rieten overkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor overige diensten, zoals het timmeren van dakkapellen of het aanpassen van de dakconstructie, zijn wij ook in te schakelen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het