Rieten dak vernieuwen bij een Engels landhuis in Londen

Voor dit huis werden we benaderd door een Engelse collega rietdekker, vanwege de strakke tijdsplanning en de uitdagende klus. We hebben dit Engelse landhuis in Londen voorzien van een prachtig rieten dak. De eigenaar wilde het rieten dak graag snel af hebben, terwijl de levertijden in Engeland een stuk langer zijn. We hebben het dak binnen 2 weken op kunnen leveren, naar volledige tevredenheid van de klant.

Strooien nokken

De strooien nokken die u ziet zijn door de Engelse rietdekker zelf aangebracht, waarmee we op een uitstekende manier samen hebben kunnen werken. Het is werkelijk kunst op een rieten dak, die we zelf niet eerder hebben toegepast. Dit zorgt ervoor dat het Engelse landhuis een prachtige uitstraling heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het