Rietdekker ongemerkt aan het werk in Luxemburg

We hebben deze woning in Luxemburg van een compleet nieuw rieten dak voorzien. De villa beschikt nu over een gesloten kap, waarbij we ons uiteraard hebben gericht op het plaatwerk en een dampdichte folie. Verder hebben we de typische Luxemburgse stijl weten te behouden, waardoor u kijkt naar een fraaie villa die De Rietdekker in slechts een paar weken onder handen heeft genomen.

Rieten dak binnen 3 weken vernieuwd

We hebben de villa in slechts enkele weken van een nieuw rieten dak voorzien, zonder dat de bewoners daar iets van hebben gemerkt. We hebben 560 m2 riet vernieuwd en daarnaast gezorgd voor het afvoeren van het riet en het schoonmaken van het geheel. De eigenaren waren tijdens de werkzaamheden niet thuis en konden bij thuiskomst alleen zien dat er sprake was van een volledig nieuw rieten dak van hoge kwaliteit.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het