Verbouwen naar een rieten dak in Achterveld

De foto’s laten u een prachtig huis zien, maar dat was niet altijd het geval. De woning had een onopvallende dakkapel, zonder veel uitstraling. We hebben een complete metamorfose toegepast, door een rieten dak aan te brengen, naast 4 nieuwe dakkapellen en 2 Velux ramen. Verder is de kap met de uitbouw 1 meter omhoog gebracht, waardoor er een schuinere ligging ontstaat en het rieten dak een langere levensduur heeft. Als laatste is de kilgoot gemaakt van een hard materiaal zodat dit deel van het dak, dat veel te lijden heeft, aanzienlijk langer mee gaat.

Gewone woning wordt speciaal

Het verbouwen van de woning in Achterveld was een flinke klus, maar laat op een mooie manier zien dat we ook van een reguliere woning iets speciaals kunnen maken. Een rieten dak draagt na een verbouwing optimaal bij aan de uitstraling van uw woning. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het