Nieuw rieten dak met open constructie in Aerdenhout, Noord Holland

We hebben op deze woning in Aerdenhout in Noord Holland een nieuw rieten dak aangebracht. Het dak was aan vernieuwing toe, maar de constructie zal nog uitstekend in elkaar. Het gaat om een open dakconstructie, die de bewoners graag zo wilden houden. We zijn daarom uitgegaan van de bestaande constructie en hebben daar vervolgens een nieuw rieten dak op gelegd. Het riet is van een uitstekende kwaliteit, waardoor deze woning in Aerdenhout er weer prachtig uit is komen te zien en het dak jaren mee kan.

Prachtige dakkapellen in het riet

Kijk vooral goed naar de dakkapellen die we in het riet hebben aangebracht, aangezien u daar de vakkennis van De Rietdekker aan kunt herkennen. We hebben de kapellen op een mooie manier in de rest van het dak weten te werken, iets dat ook geldt voor het balkon. De overlopen in het riet zorgen ervoor dat de woning als geheel rust uit weet te stralen. Dit komt de uitstraling van het geheel sterk ten goede, zodat we tevreden terug kunnen kijken op dit project in Noord Holland .

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het