Moderne villa met nieuwe rieten dak in Veenendaal

We hebben een nieuw rieten dak  aangebracht op deze villa in Veenendaal. Kijk vooral naar de details, aangezien die het geheel bijzonder maken. We hebben een lichtstraat en Velux dakramen geplaatst, waardoor er meer licht in de woning valt en het mogelijk is om goed gebruik te maken van de verschillende ruimten. Uiteraard hebben we zowel de dakramen als de lichtstraat op een mooie manier over laten lopen in de rest van het dak. Dit zorgt ervoor dat het rieten dak een rustige uitstraling heeft, die past bij een moderne villa zoals deze in Veenendaal.

Rieten dak met gesloten kapconstructie

We hebben een rieten dak met een gesloten kapconstructie aangebracht. U kunt kiezen uit een open of een gesloten constructie, iets waar we u graag een advies over uitbrengen. Uiteraard kunnen we een open constructie omzetten naar een gesloten variant, waardoor we u wat dat betreft altijd goed van dienst kunnen zijn. Ook de details verwerken we hier op een prachtige manier in. Wilt u net als deze villa in Veenendaal een mooie nieuwe rieten kap? Neem dan vrijblijvend contact op met De Rietdekker.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het