Rieten kap vervangen bij vrijstaande villa In Naarden

De Rietdekker heeft in dit project een rieten kap vervangen. Op de foto’s is onder andere te zien dat de rieten kap van deze vrijstaande villa uit Naarden toe was aan een opknapbeurt. Het contact met de opdrachtgever is verlopen via Buro Boogaards Interiordesign. De Rietdekker heeft al eens eerder voor dit bureau gewerkt. Door goede referenties van dit bureau heeft de klant het vertrouwen in ons gehad om deze klus te klaren.

Van open dak constructie naar schroefdak

Het vorige rieten dak van deze vrijstaande villa had een open, ofwel traditionele dakconstructie. Een open dakconstructie is licht en de ventilatie van dit type dak is optimaal, de isolatie is een stuk minder. Om die reden heeft De Rietdekker de bewoners van dit huis geadviseerd om voor een schroefdak, ofwel een gesloten dakconstructie te gaan. De meeste nieuwe rieten daken worden met deze gesloten constructie gebouwd. Het is een moderne toepassing die zorgt voor betere isolatie van de woning. Daarnaast wordt de binnenzijde van het dak nauwkeurig afgewerkt en is de rieten kap met schroefdak en brandveiliger.

Staat u voor de keuze om uw rieten dak te laten vervangen of wilt u een compleet nieuw rieten kap laten plaatsen? Laat u gerust door De Rietdekker informeren over de mogelijkheden. De Rietdekker kijkt welke wel constructie en welk type rieten dak het beste bij uw situatie past.

Vakwerk met oog voor detail

Een heel nieuw rieten dak of alleen renovatiewerkzaamheden? Het is allemaal vakmanschap dat door ervaring eigen is gemaakt. Het vervangen van deze rieten kap had dan ook een specifieke moeilijkheidsgraad, vanwege de twee verschillende hellingen in het dak. Elk detail moet kloppen. Het is De Rietdekker gelukt om een mooi resultaat neer te zetten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het