Complete wijk met rieten dak

We hebben als De Rietdekker met twee andere rietdekkers samengewerkt, om een complete wijk van een prachtig rieten dak te voorzien. Het totale oppervlakte van 3200m2 aan riet zorgt voor een natuurlijke uitstraling. We zijn er met onze collega’s in geslaagd om de klus binnen 8 weken te klaren. Het zijn vooral het strak plannen en het organiseren van de werkzaamheden geweest die ervoor hebben gezorgd dat we zo snel hebben kunnen werken.

Groot project

Tijdens dit enorme project met rieten daken hebben bewoners gewoon gebruik kunnen maken van hun woningen. We hebben rijtjeshuizen, twee-onder-een-kap woningen en schuurtjes voorzien van riet, maar ons daarnaast ook gericht op dakkapellen en traditionele nokvorsten. Wilt u als woonwijk ook een dergelijk project als in De Steeg starten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het