Woning in Heemstede, winnaar rietgedekt pand van het jaar 2011

Het Rietgedekt Pand van het jaar 2011 , is een creatie van onze hand! We hebben de rieten kap vervangen maar de originele details weer in het dak verwerkt. Juist deze details zorgen ervoor dat het geheel er prachtig uit is komen te zien. Lang niet alle rietdekkers durven een dergelijke klus aan, waardoor het extra noemenswaardig is dat het ons gelukt is om dit op een uitstekende manier vorm te geven. De titel Rietgedekt Pand van het jaar 2011 komt de woning zeker toe. Het is een bezienswaardigheid in Heemstede, die op een mooie manier op weet te gaan in de rest van de omgeving.

Bijzondere details in het riet

Let vooral op de bijzondere details in het riet, aangezien u daar ons vakwerk als De Rietdekker in terug kunt zien. Met name de schoorsteen en de dakkapel zijn het benoemen waard, aangezien we erin zijn geslaagd deze prachtig te verwerken in de rest van het dak. Het is een mooi samenspel van riet en vorsten geworden, waarbij de woning als geheel een rustige uitstraling heeft gekregen. Het rieten dak past goed bij de rest van de uitstraling van de woning, waardoor alles mooi met elkaar in overeenstemming is.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het